Loading...
Menu

Prize Day: Απονομές αθλητικών βραβείων

 

PrizeDay: Απονομές αθλητικών βραβείων

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2013, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των αθλητικών βραβείων στους μαθητές και μαθήτριες των δύο Γυμνασίων του σχολείου, παρουσία του Δρ Πάνου Βλάχου, Προέδρου του Κολλεγίου Ανατόλια.

Κατά τη διάρκεια του Prize Day βραβεύτηκαν οι νικητές στα αγωνίσματα του στίβου (δρόμοι, άλμα εις μήκος, σφαιροβολία) και στον ανώμαλο δρόμο. Αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν στις νικήτριες ομάδες του εσωτερικού πρωταθλήματος τμημάτων των Α^27, Β^27 και Γ^27 τάξεων του Γυμνασίου. Τα τμήματα συμμετείχαν στο μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο, σε ξεχωριστές κατηγορίες για τα αγόρια και τα κορίτσια.

Καλύτερος αθλητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο μαθητής του 3B/B Δημήτρης Μαυρίδης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των καθηγητών του Τμήματος Φυσικής Αγωγής. 

Επίσης, απονεμήθηκαν διακρίσεις στους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και συγκεκριμένα στους: Αναστασία  Γουγούση, Βερώνη Κάππα, Χριστίνα Μπακιρτζίδου, Έλλη Ευθυμιάδου, Αλέξανδρο Αθανασίου και Μάνο Μαρκογιαννάκη.

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead